субота, 15 лютого 2020 18:28

Росії взагалі не повинно бути – шведський біатлоніст

Росії взагалі не повинно бути – шведський біатлоніст
Самуельсон не потиснув руки Логінову

Перемога росіянина Олександра Логінова на чемпіонаті світу з біатлону в спринті може стати початком нового скандалу. Адже з листопада 2014 по листопад 2016 року він відбував дискваліфікацію за вживання допінгу і після повернення на трасу суперники зустріли Логінова дуже холодно. Хтось навіть відмовлявся тиснути росіянину руку на церемонії нагородження.

Відразу по завершенні спринту на чемпіонаті миру в Антхольці стало відомо, як олімпійський чемпіон шведський біатлоніст Себастіан Самуельсон жорстко прокоментував перемогу Олександра Логінова. Повідомляє Сегодня.

"Вся допінгова система працює погано. Нізащо не привітаю Логінова з перемогою. Мені нема чого йому сказати. Те, що він тут виступає, просто формальність. Все це дуже сумно для світового біатлону. У мене немає проблем з тим, що Росія виграла золото сьогодні. У мене проблеми з тим, хто його виграв. Ти не можеш приймати ЕПО і потім спокійно приїжджати і вигравати. ВАДА дискваліфікувала Росію недавно всюди, її не повинно бути тут взагалі. А потім вони подали апеляцію і спокійно приїхали сюди", - сказав Самуельсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підручний промахнувся останнім патроном і втратив шанси на медаль

Росіянин Логінов виграв сьогодні спринт, випередивши французів Фійона-Має і Фуркада. Раніше він був спійманий на допінгу. Олександр приймав еритропоетин. У минулому році всесвітня антидопінгова організація заборонила Росії брати участь у чемпіонатах світу. Однак росіяни подали апеляцію і приїхали на чемпіонат світу. Поки її розглядатимуть, збірна Росії зможе виступати.

Зараз ви читаєте новину «Росії взагалі не повинно бути – шведський біатлоніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути