Ексклюзиви
неділя, 28 жовтня 2012 18:49

Росіянки виграли підсумковий турнір WTA в парному розряді

Росіянки виграли підсумковий турнір WTA в парному розряді
Петрова і Кириленко обіграли чеський дует. Фото: ria.ru

Російські тенісистки Надія Петрова і Марія Кириленко в парному розряді здобули перемогу на підсумковому турнірі WTA. Про це повідомляється на сайті організації.

У фінальному матчі суперницями Петрової та Кириленко були Андреа Главачкова і Люція Градецька - обидві з Чехії. Росіянки здобули перемогу в двох сетах - 6:1, 6:4.

"Ми грали в дуже впевнений теніс сьогодні, - заявила Петрова в післяматчевому інтерв'ю. - Ми діяли спокійно, контролювали гру з самого початку і не допустили перелому у другому сеті". Петрова також похвалила дії Кириленко, яка в останньому геймі не дозволила суперницям реалізувати два брейкпойнти поспіль.

Цей титул став для Кириленко і Петрової вже четвертим титулом WTA в парному розряді. Раніше вони стали переможницями турнірів в Цинциннаті (2008), Москві (2009) і Маямі (2012). Крім того, Кириленко і Петрова виграли бронзові медалі на Олімпіаді-2012 в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Росіянки виграли підсумковий турнір WTA в парному розряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути