пʼятниця, 04 листопада 2011 10:48

Росія "втекла" від України у таблиці коефіцієнтів УЄФА

Чудові результати російських клубів, які виступали на цьому тижні в єврокубках, дозволили Росії збільшити відрив у таблиці коефіцієнтів УЄФА від головних переслідувачів - українців.

Нагадаємо, що у вівторок "Зеніт" обіграв "Шахтар" (1:0), наступного дня ЦСКА зіграв внічию з "Трабзонспором" (0:0). У четвер "Рубін" вдома здолав "Тоттенхем" (1:0), а "Локомотив" у гостях розібрався з АЕКом (3:1). Ці успіхи принесли більше одного бала в суму коефіцієнта нинішнього сезону.

Українці, які йдуть на восьмому місці, відстають від росіян на 1,4 бали (минулого тижня відрив був лише 0,5 бала) або приблизно чотири перемоги. Відставання від шостого місця, на якому розташовуються французи, як і раніше велике (шість балів), і в цьому сезоні відіграти його навряд чи вдасться.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Зеніт" переміг "Шахтар" на очах Медведєва

З чотирьох матчів за участю українських команд, тільки "Металіст" може занести собі минулий тур в актив - команда Маркевича вдома перемогла "Мальме" з рахунком 3:1. Інші українські клуби зазнали поразки - "Шахтар" від "Зеніту" (0:1), "Ворскла" від бельгійського "Стандарту" (1:3), "Динамо" від "Бешикташа" (0:1), повідомляє "Кореспондент.net" з посиланням на "Sportbox".

Зазначимо, що сьома позиція дає право на участь двох клубів у Лізі чемпіонів і чотирьох команд в Лізі Європи, а ось шосте місце дозволяє заявити три клуби в Лігу чемпіонів і три - в Лігу Європи.

Зараз ви читаєте новину «Росія "втекла" від України у таблиці коефіцієнтів УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути