вівторок, 22 червня 2021 00:19

Росія посіла останнє місце в групі

Росія посіла останнє місце в групі
Росія чинила опір лише в першому таймі. Фото: Reuters

Збірна Росії програла в Копенгагені збірної Данії - 1:4 і посіла останнє місце в групі. При цьому росіяни два з трьох матчів провели вдома.

Рахунок в матчі на 38-й хвилині відкрила збірна Данії. Автором першого гола став Міккель Дамсгор. На 59-ій Юссуф Поульсен скористався кричущою помилкою Романа Зобніна і подвоїв перевагу данців на табло. На 69-й хвилині збірна Росії відіграла один гол і відродила інтригу, гол забив Артем Дзюба, який реалізував пенальті. Але на 80-й і 82-й хвилинах Данія вистрілила дуплетом. Спочатку гол забив Андреас Крістенсен, згодом - Йоахім Мехле. Фінальний свисток арбітра зафіксував розгромну перемогу данців - 4:1.

Росіяни потужно почали матч, фактично не даючи справжнім господарям поля створити хоча би момент. Але на 38-ій хвилині помилився воротар Росії Сафонов. Він далеко вийшов з воріт і дозволив Дамсгору обвідним, але сильним ударом відправити м'яч у ворота.

На 59-й хвилині тонкий розрізний пас в свій карний майданчик зробив Роман Зобнін. Цією передачею він відрізав весь захист своєї команди, включаючи воротаря. Юссуфу Поульсену залишилося відправити м'яч у порожні ворота.

На 69-й хвилині французький арбітр придумав пенальті у ворота Данії і Дзюба сильно пробив по центру - 2:1.

Данія і не думала притискатися до своїх воріт. Крістенсен і Мехле сильними ударами добили збірну Росії і відправили її на останнє місце в групі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еріксена виписали з лікарні

У паралельному матчі Бельгія обіграла Фінляндію - 2:0. Таким чином Данія з 3 очками посіла друге місце. Фінляндія - третя. Фінська команда поки утримує в грі збірну України, маючи гіршу різницю забитих і пропущених м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Росія посіла останнє місце в групі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути