понеділок, 14 серпня 2017 20:11

Роналду отримав мегадискваліфікацію за поштовх арбітра

Роналду отримав мегадискваліфікацію за поштовх арбітра
Друга жовта за симуляцію перетворилася для Роналду в червону. Авторитет зірки не став для арбітра проблемою. Фото: reuters.com

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду дискваліфікований на п'ять матчів.

Підставою для такого рішення стала поведінка гравця в першому матчі за Суперкубок Іспанії з "Барселоною", повідомляє championat.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду може сісти у в'язницю на сім років

Португалець дискваліфікований на чотири матчі за поштовх арбітра і на один за отриману червону картку. Покарання поширюється й на ігри чемпіонату Іспанії.

На 80-й хвилині португалець забив гол, зробивши рахунок 2:1 на користь "Реала". Після цього, святкуючи м'яч, зняв футболку і отримав попередження від арбітра.

Лише через хвилину Роналду отримав другий "гірчичник" за симуляцію. Уже побачивши перед собою червону картку, злегка штовхнув арбітра. Той зазначив це в післяматчевому рапорті.

Кріштіану Роналду не допоможе "Реалу" в матчі-відповіді Суперкубка Іспанії з "Барселоною", а також в чотирьох зустрічах Примери з "Депортіво" (20 серпня), "Валенсією" (27 серпня), "Леванте" (9 вересня) й "Реалом Сосьєдад "(17 вересня).

Матч "Барселона" - "Реал" відбувся вчора, 13 серпня, на "Камп Ноу" і завершився перемогою "вершкових" з рахунком 3:1. Гра у відповідь відбудеться 17 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Роналду отримав мегадискваліфікацію за поштовх арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути