неділя, 28 березня 2021 08:38

Роналду кинув капітанську пов'язку після скандальної нічиєї з Сербією

Роналду кинув капітанську пов'язку після скандальної нічиєї з Сербією
Роналду прагне стати рекордсменом за кількістю голів за збірну. Фото: Reuters

У матчі 2-го туру відбіркового турніру Кубка світу 2022 року збірна Сербії зіграла внічию зі збірною Португалії. Зустріч проходила на стадіоні "Райко Мітіч - Црвена Звезда" в Белграді і завершилася з рахунком 2:2.

На 11-й хвилині рахунок відкрив нападник збірної Португалії Діогу Жота, йому асистував хавбек Бернарду Сілва. На 36-й хвилині Жота оформив дубль. На початку другого тайму нападник збірної Сербії Александр Мітрович забив головою після навісу Неманьї Радоньїча. На 60-й хвилині серби зрівняли рахунок - гол забив півзахисник Філіп Костич, асист на рахунку Радоньїча.

На 3-й доданій до другого тайму хвилині Роналду пробив з меж штрафного, один із захисників збірної Сербії ногою дивом витягнув м'яч із стрічки. Португальські футболісти сигналізували судді, що м'яч перетнув лінію воріт, проте рефері гол не зарахував. За обурення рішенням арбітра Роналду отримав жовту картку. Після цього португальський форвард кинув капітанську пов'язку на поле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник збірної України переміг Латвію

Збірна Сербії в двох матчах набрала чотири очки і займає перше місце в турнірній таблиці групи А. Португалія (4) - на другому місці. У відборі до Євро-2020 обидві збірні були суперниками України.

Зараз ви читаєте новину «Роналду кинув капітанську пов'язку після скандальної нічиєї з Сербією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути