пʼятниця, 31 липня 2009 11:21

Роналдо викачали зі стегон зайвий жир (ФОТО)

 

Колишньому форвардові збірної Бразилії з футболу Роналдо зробили ліпосакцію. Про це повідомляє бразильське інтернет-видання Globoesporte. На цьому тижні нападаючому була зроблена операція з приводу травми руки, отриманої в матчі чемпіонату Бразилії. За даними бразильських ЗМІ, в тій же клініці Роналдо зробили ще одну операцію - з видалення надлишків жиру з ділянки живота і стегон.

За даними Globoesporte, Роналдо видалили 700 мілілітрів жиру. Видання представило схему, на якій показано, з яких саме ділянок тіла форвардові видалили надлишок жиру. Повідомляється, що, за задумом Роналдо, відомості про те, що йому була зроблена ліпосакція, не повинні були розголошуватися.

Роналдо планував зробити ліпосакцію в грудні 2009 року після закінчення чемпіонату Бразилії, проте після перелому руки в матчі його "Корінтіанса" з "Палмейрасом" (0:3) форвард вирішив прискорити операцію з видаленню жиру.

Останніми роками Роналдо часто зазнавав труднощів, пов"язаних із зайвою вагою. У квітні 2008 року Роналдо був визнаний британським виданням The Sun найтовстішим футболістом в історії.

За даними іспанської газети AS, позбавитися від жирових відкладень форвардові не вдалося навіть під час важких передсезонних тренувань в "Корінтіансі". AS також відзначає, що, хоча спочатку лікарі під час ліпосакції планували видалити з організму Роналдо 1,6 літра жиру, у результаті їм вдалося вилучити тільки 700 міллілітров жиру.

Передбачається, що після ліпосакції форвард стане витривалішим, а також поліпшить свої швидкісні якості. За даними ЗМІ, Роналдо повернеться на поле на початку вересня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналдо викачали зі стегон зайвий жир (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути