понеділок, 29 червня 2009 18:08

Роналдо вдягнув для реклами костюм динозавра (ВІДЕО)

Роналдо вдягнув для реклами костюм динозавра (ВІДЕО)

Колишній футболіст збірної Бразилії Роналдо знявся в рекламному ролику в ролі динозавра. 32-річний гравець, який останнім часом виступає у складі клубу "Корінтіанс", надів костюм динозавра, щоб знятися в рекламі бразильських газованих напоїв, що випускаються під торговою маркою Guarana Antarctica.

На відеозаписі видно, як Роналдо спочатку танцює в костюмі динозавра, а потім знімає верхню частину костюму і показує своє обличчя.

Останніми роками спортивна кар"єра Роналдо пішла на спад, оскільки гравець регулярно страждав через травми. На початку 2009 року форвард, який пропустив більше року через травму, яку він отримав в грі чемпіонату Італії за "Мілан", дебютував в новому клубі - "Корінтіансі" з Сан-Паулу.

Роналдо допоміг своїй команді виграти чемпіонат штату Сан-Паулу, а 17 червня забив один з голів у ворота "Інтернасіонала" в першому матчі фіналу Кубка Бразилії. Матч-відповідь відбудеться 1 липня.

За матеріалами Globoesporte.com, Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналдо вдягнув для реклами костюм динозавра (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути