Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2010 09:40

Роналдіньо включили у склад збірної Бразилії на ЧС-2010

Роналдіньо включили у склад збірної Бразилії на ЧС-2010

Головний тренер збірної Бразилії з футболу Дунга включив півзахисника "Мілана" Роналдіньо в розширений склад команди на чемпіонат світу 2010 року.

13 травня на офіційному сайті ФІФА були опубліковані попередні склади всіх збірних, і Роналдіньо опинився в цьому списку.

11 травня Дунга назвав імена 23 гравців, які готуватимуться до чемпіонату світу, і в той склад Роналдіньо не потрапив. У складі збірної Бразилії, опублікованому на сайті ФІФА, значаться 30 футболістів, одним з яких є Роналдіньо.

У розширеному складі бразильської команди не виявилося таких відомих гравців, як нападаючий Пато з "Мілана", а також форвардів "Фламенго" Адріано і Вагнера Лава (права на останнього належать московському ЦСКА).

Чемпіонат світу 2010 року пройде з 11 червня по 11 липня в ПАР. На груповому етапі суперниками збірної Бразилії будуть команди Португалії, Кот-д'Івуара і КНДР.

По материалам Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо включили у склад збірної Бразилії на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути