Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2011 15:52

Роналдіньо став кращим футболістом тижня у світі

Роналдіньо став кращим футболістом тижня у світі

Популярний футбольний сайт Goal.com визнав атакуючого півзахисника бразильського клубу "Фламенго" Роналдіньо кращим гравцем тижня в світі. Минулого тижня 31-річний футболіст забив чотири голи у двох матчах і вийшов в лідери списку найкращих бомбардирів чемпіонату Бразилії.

У матчі з "Сантосом", який відбувся 27 липня, Роналдіньо зробив хет-трик, а його команда, програючи по ходу гри з рахунком 0:3, зуміла домогтися перемоги (5:4). Ще один м'яч Роналдіньо забив 30 липня в матчі з "Греміо" (2:0).

Завдяки успішній грі в цих зустрічах, "Фламенго" піднявся на друге місце в чемпіонаті Бразилії. Від лідера - "Корінтіанса" - команда Роналдіньо відстає на одне очко.

Сам Роналдіньо з дев'ятьма м'ячами лідирує у суперечці кращих бомбардирів турніру. Друге місце займає Боржес з "Сантоса", який забив сім голів, третє - аргентинець Вальтер Монтілья з "Крузейро", на рахунку якого шість м'ячів.

Серед інших футболістів, які проявили себе на минулому тижні, Goal.com виділив гравця молодіжної збірної Аргентини Еріка Ламелі, який приніс своїй команді перемогу над Мексикою (1:0) в матчі молодіжного чемпіонату світу, а також форварда Даніеля Франа, який виступає за клуб "Лейпциг "в четвертому німецькому дивізіоні. Фран забив три м'ячі в матчі Кубка країни з "Вольфсбургом", який "Лейпциг" несподівано виграв з рахунком 3:2.

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо став кращим футболістом тижня у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути