Ексклюзиви
неділя, 20 вересня 2009 12:34

Роналдіньйо замислився про закінчення кар"єри

Роналдіньйо замислився про закінчення кар"єри
Незадоволений своєю формою в останні роки і поточним статусом в "Мілані" бразильський хавбек Роналдіньйо, за даними іспанської газети "Спорт", розглядає можливість виходу на пенсію.

Дворазовий володар призу ФІФА як найкращий футболіст світу після переходу з "Барселони" в "Мілан" так і не зміг відновити колишню магію свого футболу, якою зачарував мільйони вболівальників у всьому світі.

В Італії він є постійним об"єктом критики, і шанси, що він проб"ється до заявки збірної Бразилії на Кубкок світу в Південній Африці, дуже малі. Від усього цього нещасний Роналдіньо почав серйозно замислюватися, що в кінці сезону варто завершити кар"єру, пише "Спорт". Варіант з поверненням до Бразилії, як це зробили згаслі "зірки" Роналдо та Адріано, йому не здається привабливим.

Відзначимо, що це не перший випадок, коли Роналдіньо розглядає можливість закінчити з ігровою кар"єрою. Бразильські ЗМІ писали, що в останній рік у "Барселоні" "Зубастик" також подумував повісити бутси на цвях, але тоді його переконав брат і агент Роберто де Ассіс. Грошей з "Мілана" зрубали, а от бажання грати і задоволення від футболу у Роні не з"явилося.

Терикон
Зараз ви читаєте новину «Роналдіньйо замислився про закінчення кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути