неділя, 01 вересня 2013 13:27

"Роману Зозулі не дадуть свободи дій, як у грі з "Шахтарем" - Євтушенко

"Роману Зозулі не дадуть свободи дій, як у грі з "Шахтарем" - Євтушенко
Євтушенко: "У "Динамо" і "Дніпра" рівні шанси на перемогу". Фото: sport-express.ua

Колишній нападник київського "Динамо" і дніпропетровського "Дніпра" Вадим Євтушенко проаналізував шанси команд на перемогу в сьогоднішньому матчі.

Вадиме Анатолійовичу, "Шахтар" двічі поспіль іде з поля без перемоги. Чи може "Дніпро" двічі поспіль перемогти лідерів нашого футболу?

– Нема нічого неможливого. Знаю, що багато хто в передчутті перемоги "Дніпра", але шанси обох команд вважаю рівними. Зустрічаються лідери і виграти може будь-хто. "Дніпро" вразив перемогою над гірниками, але два останні матчі "Динамо" мені теж сподобалися.

Тобто кияни після серії серпневих поразок на шляху до відродження?

Я б не став розкидатися такими голосними фразами. Повторюся: мені сподобалися дві останні гри у виконанні киян. Але ж суперники були слабкими. Сьогоднішня гра покаже чи "Динамо" повертається до чемпіонської гонки, чи труднощі триватимуть. В киян прийшла велика група виконавців. Не слід забувати, що вони приїхали не в Бельгію чи Німеччину, а в нашу країну, де зовсім інший менталітет. Тобто час для адаптації все ж потрібен. Сам по собі прихід великої групи гравців завжди дестабілізує команду. Погляньте на нинішній "Спартак", якого теж лихоманить. Та й "Шахтар" лише в пошуках минулорічної гри. Але мені здається, що "Динамо" все ж таки рухається вперед.

Сьогодні очікується цікаве протистояння: Стрініч і Коноплянка проти Гусєва і Ярмоленка. Кому віддаєте перевагу.

Я майже не сумніваюся, що лівий фланг "Дніпра" саме так і виглядатиме. Однак не впевнений, що проти них гратимуть Ярмоленко з Гусєвим. Можливі й інші варіанти. Я б не розглядав матч, як чиєсь персональне протистояння. Ідеться про протистояння двох команд загалом. Можна сказати, що і в киян, і в дніпропетровців абсолютно рівні комплекти гравців.

"Динамо" пропускає в кожному матчі. Чи можна говорити про слабкість гри в обороні столичної команди?

Факти – вперта річ. Думаю, що великий козир отримає той із сьогоднішніх суперників, хто першим зуміє відкрити рахунок. Іншій команді треба буде розкриватися. Щодо гри "Динамо" в обороні, то тут не все гладко. З великою долею вірогідності можна спрогнозувати, що високі центральні захисники киян не дадуть Роману Зозулі вільно зіграти на другому поверсі, як це було в матчі з "Шахтарем", – каже фахівець

Матч "Динамо" – "Дніпро" розпочнеться в Києві о 19-30. Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Роману Зозулі не дадуть свободи дій, як у грі з "Шахтарем" - Євтушенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути