неділя, 01 серпня 2021 10:12

Романчук прокоментував свій виступ на Олімпіаді

Романчук прокоментував свій виступ на Олімпіаді
Романчук готуватиметься до Олімпіади в парижі. Фото: Reuters

Український плавець Михайло Романчук прокоментував своє друге місце, яке він посів на дистанції 1500 метрів вільним стилем. Романчук поступився американцеві Роберту Фінке та випередив німця Флоріана Велбрука.

"Звичайно, знав, що Фінке сильний фінішер. Це вже показала практика на фініші 800 метрів. Задоволений другим місцем, бо для мене незвично змагатися зранку. Все-таки у нас четверта ранку, а в Америці – вечір. Це також зіграло велику роль. Але такі реалії нашого життя, і всі були в однакових умовах. Але я дуже мотивований на наступний сезон та олімпійський цикл, який буде коротшим. Будемо готуватися до Парижа і паралельно показувати найкращі результати", – наводить слова Романчука "Суспільне".

Михайло залишився задоволеним своїми виступами в Токіо.

"У мене дві медалі – "срібло" та "бронза". Якби був ще один заплив – було б і "золото", але на жаль його немає. Я дуже задоволений. Зміг випередити німця, це вже радує. Уперше за свою кар'єру обійшов його, з 2018 року ми вже суперники і жодного разу до цього не вдавалося виграти у нього цю дистанцію. Але з'явився молодший, спритніший та швидший Фінке. Вітаю його з тим, що переміг, але, як я вже казав, здаватися не буду і працюватиму ще сильніше", – підсумував Романчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американка виграла сьому золоту медаль олімпіад

Михайло Романчук на останній 50-метрівці зумів прискоритися і випередити німця Флоріана Велбрука. Срібна медаль – його друга нагорода в Токіо. Раніше він виборов бронзу на дистанції 800 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Романчук прокоментував свій виступ на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути