Ексклюзиви
понеділок, 31 липня 2006 14:09

Роберто Карлос хоче залишитись в "Реалі"

Бразильський захисник "Реалу" Роберто Карлос. 33 рок, в інтерв"ю AS заявив, що після Кубка світу в Німеччині та приходу нового керівництва клубу змінив своє рішення і тепер хоче залишитись в "Реалі", повідомляє  AS.com.

- Кожен день "Фенербахче" кличе мене до себе, але зараз я хочу грати лише за "Реал". С тих пір, як я повернувся з відпустки, почалася справжня робота. Я чудово себе почуваю. Капелло дав мені шанс і спробую його використати. До того ж з"явились нові президент, спортивний директор, головний тренер. Вони вже багато змінили за цей час, - зазначив Роберто Карлос.
Також Карлос запевнив, що клуб теж зацікавлений в його послугах.

- Ми розмовляли з Капелло і віз запевнив, що зацікавлений в моїх послугах. Багато що стало зрозуміло. Зміни в клубі додатково вплинули на моє бажання залишитись. Саме при Капелло я вперше прийшов до "Реалу" і завоював свій перший чемпіонський титул. Мені подобалось працювати під його керівництвом. У мене ще рік буде діяти контракт з "Реалом", а потім побачимо, - підсумував Роберто Карлос.

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос хоче залишитись в "Реалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути