четвер, 12 січня 2012 10:48

Роберт Кубіца отримав черговий перелом

Роберт Кубіца отримав черговий перелом

Екс-пілот "Лотус-Рено" Роберт Кубіца, який продовжує курс реабілітації після аварії на ралі на початку минулого року, пошкодив ногу в результаті невдалого падіння на льоду недалеко від будинку в Пьєтразанте (Італія), інформує autosport.com.

За відомостями видання, що посилається на близькі до польського гонщика джерела, Кубіца повторно зламав велику гомілкову кістку правої ноги, яка постраждала в аварії. 27-річний пілот був доставлений в госпіталь, де пройшов медичне обстеження.

Джерела стверджують, що нова травма відкладе термін повернення Кубіци в спорт як мінімум на три тижні.

У середу керівник "Феррарі" Стефано Доменікалі спростував інформацію про те, що має намір запросити поляка на тести, як тільки він повністю відновиться після травми.

"Перш ніж обговорювати подібні варіанти, необхідно почекати і подивитися. Лікування таких травм затягується на довгий термін, тому до того, як він буде повністю здоровий, будувати якісь плани рано", - сказав Доменікалі.

Кубіца пропустив весь минулий сезон, в "Лотус-Рено" його замінив німець Нік Хайдфельд, який, у свою чергу, в серпні поступився місцем бразильцеві Бруно Сенні.

Перед початком сезону-2012 "Лотус", який змінив назву, повністю оновив і склад основних пілотів, запросивши чемпіона світу-2007 фіна Кімі Райкконена і француза Ромена Грожана і відмовившись від послуг Сенни і росіянина Віталія Петрова.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Кубіца отримав черговий перелом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути