Ексклюзиви
пʼятниця, 22 листопада 2019 13:19

"Рішення КДК УАФ перебуває за межами здорового глузду і логіки"- Суркіс прокоментував покарання "Динамо"

"Рішення КДК УАФ перебуває за межами здорового глузду і логіки"- Суркіс прокоментував покарання "Динамо"
Ігор Суркіс не погоджується із покарання для "Динамо" за скандальний матч в Харкові проти "Шахтаря". Фото: з відкритих джерел

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував рішення КДК УАФ покарати київський клуб за мотивами расистського скандалу у матчі 14 туру УПЛ проти "Шахтаря".

"Найбільш коректне слово, яким можна описати те, що відбувається – це свавілля. Це повне беззаконня з боку національної Асоціації у ставленні до "Динамо" і наших уболівальників.

Рішення КДК УАФ перебуває за межами здорового глузду і логіки. Це важко пояснити з будь-якої точки зору. Посудіть самі: щодо подій матчу "Шахтар" – "Динамо" ведеться розслідування на рівні національної поліції. Наш клуб всіляко сприяє цьому розслідуванню, ми максимально зацікавлені в його результативному завершенні. На даний момент слідчі дії тривають, а нас уже покарали по повній програмі", – цитує Суркіса офіційний сайт "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" оскаржуватиме покарання за скандальний матч проти "Шахтаря"


"Динамо" покаране матчем без глядачів і грошовим штрафом у розмірі 500 тисяч гривень через фанатські прояви расизму проти капітана "Шахтаря" Тайсона у попередньому турі.

Зараз ви читаєте новину «"Рішення КДК УАФ перебуває за межами здорового глузду і логіки"- Суркіс прокоментував покарання "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути