понеділок, 13 листопада 2006 13:49

Річардс і Пауелла визнали найкращими атлетами року

Вчора у Монте-Карло пройшло вручення щорічної нагороди найкращим атлетам року за версією Міжнародної федерації легкої атлетики (IAAF). Титули найкращих спортсменів та чеки на 100 тисяч доларів здобули рекордсмен світу на 100-метрівці 24-річний Асафа Пауелл з Ямайки та американська бігунка на 400 метрів Саня Річардс, 21 рік.

- Хотів виграти цей титул минулого року. Але тоді мені не вдалося через травму, - сказав Паулл. - Дуже всім вдячний. Це найкраща винагорода за ту складну роботу, яка тривала протягом всього року. Надалі працюватиму ще наполегливіше і спробую виграти титул чемпіона світу.

- Я така схвильована. Не чекала, що саме я стану найкращою атлеткою року, - поділилася своїми переживаннями Саня Річардс. - Двома найяскравішими спогадами стали встановлення національного рекорду та перемога у Берліні. Це була шоста перемога на етапах "Золотої Ліги". Завдяки цим успіхам мене і визнали сьогодні найкращою.

Зараз ви читаєте новину «Річардс і Пауелла визнали найкращими атлетами року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути