Ексклюзиви
четвер, 01 грудня 2011 09:00

"Результат "Карпат" ми вже перевершили" - Павлов

"Результат "Карпат" ми вже перевершили" - Павлов

Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов прокоментував нічию з "Копенгагеном", яка принесла друге очко в скарбничку полтавського клубу.

"Коли ми тільки вийшли в груповий етап Ліги Європи, я говорив, що нам хотілося б виступити не гірше ніж "Карпати". Я думаю, що я правду говорив. Тепер ми їх вже обійшли, нам би тепер не повторити той шлях, який вони пройшли в цьому сезоні в чемпіонаті", - сказав Павлов.

Тренер з оптимізмом дивиться в майбутнє.

"Останні гри ми проводили не дуже вдало, було сум'яття в наших рядах, але сьогоднішня гра показала, що ми на правильному шляху. У нас є футболісти, які можуть у важку хвилину показати свої найкращі якості. Особливо в останні хвилин п'ятнадцять. По ходу гри у нас було більше можливостей забити, ніж пропустити. А в останніх іграх було навпаки. Тому, я дуже радий за хлопців", - зазначив Микола Петрович.

"Я радий за Женю Пєскова, який у важку хвилину вийшов і відіграв. У першому епізоді він отримав травму носа, міг отримати перелом. Те, що він відіграв з розбитим носом, каже про його характер, людські якості і я цьому дуже радий.

Всі втомилися. Ми навіть коли їхали на гру, то навіть на мосту вже нікого не було. Всі втомилися, навіть наші фанати", - зауважив Павлов.

Нагадаємо, в матчі 5-го туру групового етапу Ліги Європи полтавська "Ворскла" зіграла внічию 1:1 з данським "Копенгагеном".

Зараз ви читаєте новину «"Результат "Карпат" ми вже перевершили" - Павлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути