середа, 19 серпня 2015 14:29

Результат бою Мейвезер - Пакьяо можуть скасувати

Результат бою Мейвезер - Пакьяо можуть скасувати

Суддя Центрального округу Каліфорнії Гері Клаузнер почав розслідування обставин перемоги чемпіона світу у п'яти вагових категоріях американця Флойда Мейвезера над філіппінцем Менні Пакьяо. Про це повідомляє Globoesporte.

Він має намір проаналізувати 32 позови, поданих уболівальниками. У них містяться прохання переглянути спірний, на думку цих шанувальників боксу, результат поєдинку, де одностайним рішенням суддів переміг американець. Розслідування торкнеться самих боксерів, їх агентів, а також організаторів бою.

Також суд розгляне факт приховування Пакьяо травми плеча, з якою він вийшов на поєдинок. Раніше з того ж приводу до нього подали позов двоє жителів штату Невада, які домагаються виплати їм 5 мільйонів доларів.

12-раундовий поєдинок Мейвезера і Пакьяо відбувся 2 травня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) і завершився перемогою американця за очками одностайним рішенням суддів.

Якщо суддя після перегляду всіх скарг погодиться, що результат бою був помилковим, то "бій століття" між Пакьяо і Мейвезером буде визнаним як той, що не відбувся.

Мейвезер став володарем трьох поясів чемпіона світу у ваговій категорії до 66,68 кілограма за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської ради (WBC) і Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Зараз ви читаєте новину «Результат бою Мейвезер - Пакьяо можуть скасувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути