понеділок, 07 жовтня 2013 13:52

"Реваншу з Повєткіним не буде" - менеджер Кличка

"Реваншу з Повєткіним не буде" - менеджер Кличка
Володимир Кличко за очками переміг Повєткіна. Фото: reuters.com

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко не збирається проводити повторний поєдинок з росіянином Олександром Повєткіним. Про це заявив менеджер українця Бернд Бенте, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на sport.de.

"Реваншу не буде. Якщо Володимир впевнено переміг в кожному раунді, подальші розмови марні", - заявив Бенте, якого цитує sport.de.

Сам Кличко -молодший після бою сказав, що "якщо буде суспільне бажання, бажання з боку організаторів, а найголовніше - бажання Саші, то тоді ми зможемо про щось говорити".

Організатор бою в Кличко - Повєткін мільярдер Андрій Рябінський повідомив, що можливість організації матчу-реваншу ще не обговорювалася.

"Ми з Сашею не обговорювали можливість реваншу. Ще рано про це говорити - бій тільки завершився. Ми ще встигнемо поговорити з ним на цю тему", - сказав він.

Нагадаємо, 5 жовтня Володимир Кличко одноголосним рішенням суддів переміг Олександра Повєткіна в титульному бою, що пройшов у Москві.

Зараз ви читаєте новину «"Реваншу з Повєткіним не буде" - менеджер Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

203

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути