середа, 09 травня 2007 14:21

Рекордсмен Гіггз залишиться в "Манчестер Юнайтед"

 

Тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон завірив всіх поклонників команди в тому, що і в наступному сезоні Раян Гіггз залишиться важливою частиною колективу. Незабаром 33-річний Гіггз отримає дев"ятий титул переможця Прем"єр-ліги, випередивши досягнення дуету з Ліверпуля Алан Хансен та Філ Ніл, у яких таких нагород було вісім, повідомляє sport.com.ua.

- Раян залишиться частиною моєї команди в наступному сезоні, це навіть не питання. Досить пригадати, як здорово він грав цього сезону, немає ніяких ознак того, що він вже втрачає кваліфікацію. Дев"ять титулів – це фантастичне досягнення. Ніхто в англійському футболі ще не вигравав чемпіонат стільки раз, тому всі гравці відносяться до нього з підвищеною увагою. Не знаю, хто ще зможе повторити його досягнення, сподіваюся, ще один гравець "Манчестера", але це буде вже не при мені.

- Раяну може бути вже 33, але він стежить за собою і підтримує відмінну форму, у нього немає ні грама зайвої ваги. Хоча, звичайно, приходить час, коли ти починаєш придивлятися до гравців і задаватися питанням, як довго ще вони протягнуть. Потрібно дуже уважно за ними стежити, щоб вчасно побачити, що вони вже не здатні на якісь дії на полі через вік. Все це дуже непросто, - заявив Фергюсон.

У минулому Фергюсон досить безжально розправлявся, точніше, виставляв з команди футболістів, які ставали вже не тими, що раніше. Так було і з Роєм Кіном, і не так давно з Руудом ван Ністелроєм. З приводу останнього Фергі навіть заявив недавно, що рішення про його перехід в "Реал" далося йому дуже легко.

За "МЮ" валлієць грає з 1990 року. За цей час у складі команди він провів 503 поєдинки, в яких забив 98 голів.

Зараз ви читаєте новину «Рекордсмен Гіггз залишиться в "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути