середа, 27 січня 2010 12:42

Реконструкція "Олімпійського" відстає майже на місяць

Реконструкція "Олімпійського" відстає майже на місяць

Погодні умови внесли корективи в графік підготовки спортивних об"єктів до Євро-2012, і сьогодні на деяких ділянках реконструкції НСК "Олімпійський" відставання від графіку складає 3-4 тижні.

Про це в коментарі журналістам заявив Міністр сім"ї, молоді і спорту Юрій Павленко.

Зокрема, Павленко відзначив, що його відомство детально вивчило деяке відставання від графіка, яке сьогодні є на НСК "Олімпійський".

"Воно не критичне, і це відставання в межах трьох-чотирьох тижнів на різних ділянках пов"язане насамперед з погодними умовами і з тим, що на окремих ділянках, де, зокрема, необхідні бетонні роботи, вони були припинені", - відзначив міністр.

Разом з тим, він підкреслив, що аналіз показує, що навесні відставання буде усунено, і воно жодним чином не вплине на графік виконання будівельно-монтажних робіт.

Крім того, Павленко повідомив, що зараз експертна група УЄФА детально аналізує прогрес на трьох ключових стадіонах у Харкові, Львові і Києві.

"Головні зауваження, які робить група, стосуються львівського стадіону. Але я думаю, що експерти позитивно оцінюють українську владу з підготовки спортивної інфраструктури", - підкреслив він.

Нагадаємо, 4-5 лютого Донецьк відвідає делегація УЄФА на чолі з президентом Мішелем Платіні і виконавчим директором Чемпіонату Європи з футболу-2012 Мартіном Калленом. Після Донецька гості з УЄФА відвідають Харків, Львів і Київ.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Реконструкція "Олімпійського" відстає майже на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути