Ексклюзиви
четвер, 03 грудня 2009 10:53

Реконструкція "Олімпійського" готова вже на 40%

Реконструкція "Олімпійського" готова вже на 40%

Національний олімпійський спорткомплекс "Олімпійський" готовий на 40% від загального об"єму будівельно-монтажних робіт. Про це заявив Міністр у справах сім"ї, молоді і спорту Юрій Павленко.

"Ще рік тому будівництво НСК "Олімпійський", за висновками експертів УЄФА, знаходилося в "чорній зоні", тобто вони вважали, що цей об"єкт не можна побудувати за дуже короткий термін. Низьким був рівень довіри до того, що українські компанії здатні в стислі терміни побудувати стадіон класу "Еліт". Зараз же ситуація кардинально змінилася: згідно висновкам експертів УЄФА, зараз стадіон знаходиться в такій зоні довіри, яка передбачає, що об"єкт буде побудований і зданий в експлуатацію вчасно", - сказав Павленко.

За словами Міністра, НСК "Олімпійський" - один з перших великих спортивних об"єктів, який будується за європейськими стандартами. Після реконструкції багатофункціональний спорткомплекс вміщатиме більше 69 тисяч глядачів, з яких 63 тисячі вболівальників отримають стопроцентний огляд поля.

Акцентував свою увагу Міністр і на підготовці тренувальних баз до Євро-2012.

"Ми готуємо 28 тренувальних баз, які під час чемпіонату Європи 2012 року з футболу зможуть прийняти команд-учасниць турніру. 22 з цих баз ми модернізуємо, ще шість зараз знаходяться на стадії розробки проектів, після чого почнеться будівництво цих спортивних об"єктів", - відзначив Павленко.

НСК "Олімпійський" повинен бути введений в експлуатацію в червні 2011 року і відповідати рівню стадіонів класу "Еліт".

За матеріалами News.Liga.Net

Зараз ви читаєте новину «Реконструкція "Олімпійського" готова вже на 40%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути