понеділок, 01 березня 2010 12:57

Рейтинги WTA і АТР. Долгополов і Кутузова ввійшли в топ-100

Рейтинги WTA і АТР. Долгополов і Кутузова ввійшли в топ-100

Кращий український тенісист Сергій Стаховський, як і раніше, займає 70-е місце в новому рейтинг-листі АТР. На тій же позиції залишився Ілля Марченко - він 84-й.

А ось Олександр Долгополов піднявся відразу на 20 пунктів і тепер займає 81-й рядок світового рейтингу. Такий підйом йому було гарантовано після перемоги на турнірі в Мекнесі.

На 4 місця піднялися Іван Сергеєв та Сергій Бубка. Зараз вони займають 163-е і 209-е місця відповідно.

Але найбільшим "проривом" може похвалитися Олександр Агафонов. Він піднявся на 24 позиції й займає зараз 924-ий рядок. Хоча в таких низинах рейтингу такі явища нерідкісні.

У новому рейтингу WTA Олена Бондаренко зберегла 23-е місце, а Катерина - 32-е. Вікторія Кутузова, котра не так давно залишила топ-сотню, поліпшила свій рейтинг і тепер займає 99-е місце після півфіналу у Біберасі.

На одну сходинку піднялись Марія Коритцева та Ольга Савчук. Зараз вони 107-а та 158-а відповідно. Христина Антонійчук піднялась на 5 місць - 167-ий рейтинг.
 
Відзначимо, що в першій десятці рейтингу ніяких змін не відбулося.  Перше місце й надалі впевнено займає Серена Вільямс. В трійці також перебувають росіянки Сафіна та Кузнєцова.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Рейтинги WTA і АТР. Долгополов і Кутузова ввійшли в топ-100». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути