понеділок, 28 вересня 2009 10:13

Рейтинги ATP і WTA. Бондаренко та Стаховський покращують позиції

Рейтинги ATP і WTA. Бондаренко та Стаховський покращують позиції

Згідно нового опублікованого рейтингу ATP перша ракетка України Сергій Стаховський вийшов на 136-е місце, покращивши попередній свій показник на 10 позицій.

Окрім киянина, також піднялись вгору Олександр Долгополов (+2), Іван Сергєєв (+3) та Сергій Бубка (+1). Денис Молчанов, завдяки стрибку одразу на 56 позицій, зумів увійти до 5-ї сотні (451-е місце).

Інші два наші тенісисти, Ілля Марченко та Артем Смирнов, навпаки погіршили своє становище. Перший опустився на 11 позицій, другий - на 38.

У першій десятці світового рейтингу, як і в жінок, не сталось жодної зміни. Його й надалі очолює швейцарець Роджер Федерер, за ним ідуть Рафаель Надаль та Енді Мюррей.

WTA опублікувала новий рейтинг. Катерина Бондаренко й надалі залишається на першій сходинці серед українок.

Згідно нового рейтингу харків"янка піднялась на одну позицію й тепер займає 33-є місце. А от її старша сестра Олена, навпаки, скотилась на одну сходинку (36).

За минулий тиждень особливих змін для перших десяти українок не сталось. Трішки піднялись вгору Юліана Федак (+3) та Юлія Бейгельзімер (+1), Марія Коритцева і Юлія Вакуленко зберегли свої попередні позиції. Решта ж опустились всього на кілька місць вниз.

У світовому рейтингу перша десятка взагалі не зазнала жодних змін. Й надалі лідирує росіянка Дінара Сафіна, за нею сестри Серена та Венус Вільямс.

Turnir

Зараз ви читаєте новину «Рейтинги ATP і WTA. Бондаренко та Стаховський покращують позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути