четвер, 12 квітня 2018 14:15

Рейтинг ФІФА: Україна суттєво покращила позиції

У четвер, 12 квітня, став відомий оновлений рейтинг національних команд за версією ФІФА. У ньому національна команда України піднялася одразу на п'ять позицій і таким чином, перебралася на 30-е місце.

Найближчі сусіди нашої збірної - збірна Словаччини, яка займає 29 рядок і збірна Ірландії (31). Від наших західних сусідів ми відстаємо на 9 очок, а ірландців на 1 очко випереджаємо.

У топ-10 відбулися зміни, але склад залишився колишнім. Рейтинг продовжує очолювати збірна Німеччини. У топ-5 також увійшли збірні Бразилії, Бельгії, Португалії та Аргентини.

Наші суперники по Лізі націй розташувалися наступним чином: збірна Словаччини - 29 місце, збірна Чехії - 45 (-2 позиції).

Найбільшого прогресу досягла збірна Киргизстану, яка піднялася на 40 позицій і тепер займає 75-е місце рейтингу. Найбільший регрес у Гаїті - мінус 23 позицій і 108-е місце в рейтингу ФІФА.

До вашої уваги топ-10 збірних:

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України визначилась із майбутнім суперником

Під час березневих зборів Україна зіграла два товариських поєдинки. Спочатку розписали мирову з Саудівською Арвавією(1:1). А в наступному поєдинку переграли Японію (2:1).

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг ФІФА: Україна суттєво покращила позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути