середа, 01 березня 2017 15:58

Ребров звинуватив Хачеріді в неповазі до "Динамо"

Ребров звинуватив Хачеріді в неповазі до "Динамо"
Сергій Ребров. Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров розповів у коментарі sport-express.ua про останні кадрові зміни в клубі.

Про трансфер Мораеса в Китай

Розглядали всі обставини - і тривалу дискваліфікацію Жуніора, і те, що навесні грати потрібно лише на внутрішній арені. Але головне - були враховані інтереси самого футболіста, який ставленням до справи довів право на цей перехід. Я ніколи не відмовляюся від хороших гравців. Але коли надходить така пропозиція, а потенційна зарплата людини збільшується в рази, прерогатива рішень щодо трансферу належить футболістові і президенту клубу. Оренда з правом викупу? Звичайно! Зараз жоден клуб не стане орендувати гравця і платити йому величезні гроші, якщо не буде прописана можливість згодом отримати його на постійній основі. Якщо влітку китайська сторона висловить готовність викупити в "Динамо" Мораеса за суму, внесену до орендної угоди, ми нічого не зможемо змінити. Як у випадку з Теодорчиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На "Динамо" чекають дуже непрості часи" - експерт про перехід Мораеса

Про Гладкого

Олександр - гравець дійсно хорошого рівня, який довів це своїми виступами в "Шахтарі" і "Карпатах". Минулого літа він створив своєю появою конкуренцію в атаці. При цьому, впевнений, ніхто не дорікне мені в тому, що я не давав йому шансів. Однак у "Динамо" їх просто не може бути багато. Футболіст або відразу бере свій шанс, або ні. Такий підхід, думаю, є і в "Шахтарі", де Саша грав до цього. Не бачу можливий відхід Гладкого, якого, до речі, брали вільним агентом, нічого надприродного: міграція гравців відбувається в усіх командах. І це нормальний процес. У нас з Олександром нормальні відносини: коли він не потрапляв до складу, я дохідливо пояснював футболістові причини. Так він сам все чудово розумів, і ситуація, що склалася, не могла його не турбувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров прояснив подальшу долю Гладкого

Про Хачеріді

У нашій обоймі 22 футболісти. Тільки в конкурентній боротьбі вирішується, хто виходить на поле, а хто залишається в запасі або зовсім не потрапляє до заявки. Якщо в центрі оборони проти "Зорі" грає Пантич, значить він на це заслуговує. Хоча, не виключаю, у вболівальників може бути зовсім інша думка. Але я, на відміну від них, бачу тренувальний процес і те, як гравці ставляться до цієї команди. Хто насправді сильніший - причому на кожній позиції без винятку. Я цій конкуренції радий, адже тільки на ній футболісти по-справжньому можуть рости. Коли людина заздалегідь знає, що альтернативи в складі йому немає, звідки візьметься мотивація для тренувань і бажання щодня доводити своє право виходити на поле з перших хвилин?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хачеріді відправили тренуватись з дублем "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Ребров звинуватив Хачеріді в неповазі до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути