неділя, 12 березня 2017 17:48

Ребров розповів, чому "Динамо" програло "Зірці"

Ребров розповів, чому "Динамо" програло "Зірці"

Наставник "Динамо" Сергій Ребров прокоментував причини поразки від "Зірки" в матчі 21-го туру УПЛ.

"Втратили важливі очки, програли. Непросто було грати. Хочу привітати "Зірку", яка використовувала свої шанси, моменти і заслужено перемогла. На цьому полі було непросто створювати. Не хочу нікого звинувачувати - ми програли всі разом, це важка поразка для нас усіх.

Напевно, на цьому полі потрібно було більше грати довгими передачами, оскільки у нас було два форварда, але ми це не так часто використовували. Також можна було забивати після стандартних положень - для цього були моменти, але ми їх не реалізували, а "Зірка" використовувала всі моменти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс та Ребров стали "сліпими"

Неприємно грати на газоні такої якості. Коли приймаюча команда тиждень тренується на полі, на якому потім проводить офіційні ігри, як на мене - це ненормально. Якщо у нас серйозний чемпіонат, якщо ми кудись прагнемо, повинен бути регламент. Я розумію, що всі команди зараз в дуже складній ситуації. Але такого бути не може. Я не кажу, що це причина нашої поразки. Так, складне поле нівелювало клас футболістів, але в регламенті повинні бути прописані правила - команда не може тиждень тренуватися на тому ж полі, на якому потім проводить офіційний матч.

Гра в два нападники? А чому ви вважаєте, що Ярмоленко, наприклад, півзахисник? Як ви оцінюєте дії Андрія, Дерліса Гонсалеса? Чому ви їх записуєте в півзахисники? Чому ви не вважаєте, що ми граємо в три нападники? Хто вам сказав, що ми граємо в одного нападника? Кожен тренер і уболівальник для себе це визначає, а також те, які у гравців функції і роль на полі. Вважаю, в кінці гри ми грали в чотири нападники.

Рудько? В якихось моментах помилився воротар, але програла вся команда. В першу чергу, програв я. Обов'язково розберемо гру в команді, хто помилився на полі і обговоримо це між собою.

Поверхневе ставлення до "Зірки"? У першій половині чемпіонату ми втрачали достатньо очок, особливо, з командами, в матчах з якими фахівці вважали нас фаворитами. Ми знаємо про це і постійно говоримо. Матчі, які грають "Зірка" та інші команди проти "Динамо" і "Шахтаря" абсолютно не такі, як проти інших суперників. Сьогодні господарі це продемонстрували. Бачив по минулим іграм, що "Зірка" вміє добре контролювати м'яч, добре комбінує. Сьогодні вони обрали єдино правильну тактику: довгі передачі за спину, і високий сильний нападник бореться за м'яч і підбирає його. Вони за рахунок цієї тактики і виграли матч. Ніякої недооцінки з мого боку і з боку гравців точно не було", - сказав Сергій Станіславович.

"Динамо" в Кропивницькому поступилося "Зірці". У випадку перемоги "Шахтаря" над "Зорею" відрив "гірників" від киян становитиме вже 16 очок.

Зараз ви читаєте новину «Ребров розповів, чому "Динамо" програло "Зірці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути