Ексклюзиви
субота, 14 жовтня 2023 10:18

Ребров поділився очікуваннями перед грою з Північною Македонією у відборі на Євро-2024

Ребров поділився очікуваннями перед грою з Північною Македонією у відборі на Євро-2024
Збірна України з футболу на гру проти команди Північної Македонії у матчі відбору на Євро-2024 вийде найсильнішим складом, заявив головний тренер Сергій Ребров. Фото: УАФ

Збірна України з футболу на гру проти команди Північної Македонії у матчі відбору на Євро-2024 вийде найсильнішим складом, попри травми деяких виконавців.

Зокрема, поза заявкою на матч опиниться Сергій Кривцов, який має пошкодження. Про це заявив головний тренер національної команди Сергій Ребров під час пресконференції перед грою.

Водночас Денис Попов повернувся до загальної групи й буде тренуватися. Решта гравців, за словами тренера, готові до матчу з македонцями.

"Я впевнений, завтра ми зіграємо найсильнішим складом, попри травми деяких виконавців. Такі самі проблеми є й у збірної Північної Македонії. Ми в рівних умовах", - сказав Ребров.

Він додав, що хід попереднього поєдинку з Північною Македонією вони проаналізували. Це була перша гра у кваліфікації для синьо-жовтих, а перші матчі, за словами Реброва, завжди складні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко через травму не допоможе збірній України у жовтневих матчах відбору на Євро-2024

"Ми проаналізували ту гру, розуміємо, що повинні починати завтрашню зустріч інакше. Футболісти це усвідомлюють, гадаю, вони гратимуть більш сконцентровано", - зазначив він.

Зараз Україна йде третьою у турнірній таблиці групи С, маючи в активі сім очок. Нашу команду випереджають Англія (13) та Італія (7). У Північної Македонії також сім очок, але вона йде четвертою.

На запитання журналістів, які у Реброва виникають перші думки, коли він дивиться на турнірне становище у групі, він сказав, що "її взагалі не бачив".

"Я її взагалі не бачив. У нас зараз сім очок. Я завжди говорив, що потрібно концентруватися на кожному матчі. Зараз у нас поєдинок із Північною Македонією. Не треба думати, що буде потім. Треба зробити все можливе, аби взяти важливі три очки й рухатися далі", - наголосив тренер.

Україна у кваліфікації Євро-2024 зустрінеться з Північною Македонією та Мальтою 14 та 17 жовтня відповідно.

Збір команди Сергія Реброва розпочнеться 8 жовтня у Празі, де українці прийматимуть македонців.

12 вересня Збірна України з футболу зазнала своєї другої поразки у кваліфікації Євро-2024. На виїзді "синьо-жовті" мінімально поступилися в Мілані італійцям - 1:2.

Зараз ви читаєте новину «Ребров поділився очікуваннями перед грою з Північною Македонією у відборі на Євро-2024». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути