четвер, 20 травня 2021 08:31

Ребров подав у відставку із посади тренера "Ференцвароша"

Ребров подав у відставку із посади тренера "Ференцвароша"
Сергій Ребров працював в Угорщині три сезони. Фото: REUTERS

Український тренер 46-річний Сергій Ребров покине "Ференцварош".

Президент угорського клубу Ґабор Кубатов розповів, що Ребров прийняв рішення залишити угорський клуб і керівництво вже розпочало пошуки нового наставника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки Ребров заробляє у "Ференцвароші"

" Ребров прийняв рішення залишити "Ференцварош" і подав у відставку ще 10 лютого. Він попросив передати через свого агента, що хоче піти в кінці сезону і нам потрібно шукати нового тренера. Це стало несподіванкою. Я навіть не міг подумати, що між клубом і головним тренером є якісь непорозуміння, через що він захоче піти.

Як відповідальний президент, я відразу зрозумів, що потрібно шукати нового тренера, щоб напередодні кваліфікації Ліги чемпіонів футболісти знали, хто буде керувати командою. Звичайно, ми провели аналіз ринку тренерів і вже знайшли потрібних кандидатів, які зможуть замінити Реброва" - сказав президент "Фраді" в коментарі Origo.hu.

Сергій Ребров працював в Угорщині із 2018 року. За цей час він виграв три чемпіонські титули та вивів команду в Лігу чемпіонів та Лігу Європи.

Як варіанти продовження кар'єри Ребровим в пресі називалися клуби: "Фенербахче", "Тоттенхем", АЕК (Греція), ЦСКА , "Кайрат".

Угорський "Ференцварош" можуть очолити турок Окан Бурук, австрійський фахівець Петер Штеґ‎ер або навіть наставник "Зорі" Віктор Скрипник.

Зараз ви читаєте новину «Ребров подав у відставку із посади тренера "Ференцвароша"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути