пʼятниця, 25 липня 2014 00:53

Ребров і Беланда "шифрувалися" по-французьки на презентації нової форми "Динамо"
45

Фото: Євген САВЧУК

Сезон 2014-2015 київське "Динамо" проведе в новій домашній екіпіровці. Її презентація відбулася 24 липня в конференц-залі стадіону "Динамо" ім. В. Лобановського.

"Я радий, що ми співпрацюємо з компанією "Adidas", - сказав у рамках заходу головний тренер команди Сергій Ребров. - У нас ніколи не було проблем з цією компанією. З нею приємно співпрацювати, я радий, що ми щороку отримуємо екіпіровку цієї фірми. Стосовно дизайну, головне, щоб форма подобалася вболівальникам. Та й футболістам приємно на поле виходити в чомусь новому".

Наставника запитали, яку динамівську форму він найбільше запам'ятав за час кар'єри футболіста.

"Її було багато, але я більше думав про футбол", - зазначив Сергій Станіславович.

Новий дизайн форми має історичний підтекст, зазначив старший фахівець зі спортивного маркетингу компанії "Adidas-Україна" Андрій Рябець.

"Ми отримали від "Динамо" Київ ідею, якими вони хочуть бачити футболки. А саме повернення до 1986 року, коли "Динамо" переграло мадридський "Атлетіко" у фіналі Кубка володарів Кубків. Сподіваємося, що цей рік буде для команди таким же успішним", - сказав він.

Розірвавши паперову перегородку на краю сцени, в зал в новій формі війшли Олександр Шовковський, Олег Гусєв, Денис Гармаш, Юнес Беланда та Андрій Ярмоленко.

"Вважаю, що це найкращий зразок форми за останні кілька років. Сподіваюся, що в ній ми займемо максимально високе місце в чемпіонаті України і Ліги Європи", - прокоментував обновку Денис Гармаш.

"Красива форма. Головне, що влітку в ній не буде жарко. А взимку, сподіваюся, видадуть термобілизну", - сміючись, каже Олег Гусєв.

"Яка б не була форма, потрібно виходити і грати. Хоча робити це в новій формі завжди приємно", - сказав Олександр Шовковський.

Черга висловитися доходить до Юнеса Беланда. "Можеш по-французьки, тут все його прекрасно знають", - чується голос зі сцени.

Гравець повертається до Сергію Реброву. Той його "проконсультував". Після чого Беланда сказав пару фраз французькою. З перекладачем, правда, не склалося, але, судячи з усього, гравець задовільно висловився про нову форму.

Після презентації гравці "Динамо" провели відкрите тренування для журналістів та вболівальників, перейшовши з розминки на двосторонку. Тренування завершилося вибиванням на трибуни м'ячів з автографами. А також автограф-і фотосесією.

Відзначимо, що в новій формі динамівці вийдуть вже в неділю, на поле НСК "Олімпійський", в рамках поєдинку стартового туру чемпіонату країни проти полтавської "Ворскли".

Зараз ви читаєте новину «Ребров і Беланда "шифрувалися" по-французьки на презентації нової форми "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути