пʼятниця, 10 червня 2011 16:24

"Реал" подав протест на дискваліфікацію Моурінью

"Реал" подав протест на дискваліфікацію Моурінью

Мадридський футбольний клуб "Реал"оскаржив подав апеляцію на дискваліфікацію головного тренера Жозе Моурінью, який був покараний за свої висловлювання на адресу арбітрів. Засідання апеляційної комісії у справі тренера, дискваліфікованого на п'ять матчів, пройде 30 червня 2011 року. Про це повідомляє Associated Press.

Моурінью розкритикував арбітрів 27 квітня після першого півфінального матчу Ліги чемпіонів з "Барселоною". У цій зустрічі "Реал"програв з рахунком 0:2, а тренер заявив, що арбітри свідомо допускали помилки на користь каталонців. Моурінью сказав, що УЄФА допомагає "Барселоні". Наставник "Реала"припустив, що це може бути пов'язано з тим, що "Барселона"співпрацює з ЮНІСЕФ.

Через дискваліфікацію Моурінью пропустив матч з "Барселоною" (1:1). На одну гру тренер дискваліфікований умовно (покарання набуде чинності, якщо Моурінью провиниться в найближчі три роки). Дискваліфікацію на три матчі тренеру належить відбути на старті Ліги чемпіонів сезону-2011/12.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" подав протест на дискваліфікацію Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути