неділя, 28 липня 2013 14:27

"Реал" переміг ПСЖ, Роналду та Ібрагімович не забили

Футболісти мадридського "Реала" з мінімальним рахунком переграли французький "Парі Сен-Жермен" у товариському матчі, що пройшов у рамках підготовки до нового сезону, єдиний точний удар на рахунку форварда Каріма Бензема.

Зустріч, що відбулася в шведському Гетеборзі, завершилася з рахунком 1:0. Бензема на 23-й хвилині вдався обвідний удар низом у дальній від Сальваторе Сірігу кут. Форвард забив з-за меж штрафного після передачі від Месута Озіла.

Ця зустріч стала третьою для головного тренера "Реала" Карло Анчелотті біля керма мадридського клубу, куди він перейшов саме з "Парі Сен-Жермен".

"Цей матч завершив певний етап підготовки, протягом якого ми багато працювали. Зрозуміло, нам хотілося перемогти, але футболісти "Реала" технічно виглядали трохи краще, особливо у першому таймі, - наводить слова головного тренера ПСЖ Лорана Блана агентство АФП. - Я задоволений тим, що деякі гравці змогли протягом 90 хвилин демонструвати той рівень футболу, який я хочу від них бачити, вони починають розуміти мої ідеї".

Перший офіційний матч під керівництвом Лорана Блана футболісти "Парі Сен-Жермен" проведуть вже 3 серпня. У Суперкубку Франції вони зіграють проти "Бордо", повідомляє "Р-Спорт".

Реал - ПСЖ - 1:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Бензема (23)

Склад "Реала": Дієго Лопес, Пепе, Коентрау, Карвахаль, Хедіра, Начо, Озіл, Модрич, Роналду, Іско, Бензема.

Склад ПСЖ: Сірігу, Жалле, да Коста, Сако, Андраде, Моура, Мотта, Матюіді, Пасторе, Ібрагімович, Лавессі.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" переміг ПСЖ, Роналду та Ібрагімович не забили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути