Ексклюзиви
пʼятниця, 17 січня 2014 10:57

"Реал" і "Барселона" уникли зустрічі у чвертьфіналі Кубка Іспанії

"Реал" і "Барселона" уникли зустрічі у чвертьфіналі Кубка Іспанії
Ліонель Мессі відзначився дублем ФОТО: ru.uefa.com

"Барселона" пробилася до чвертьфіналу національного кубка, не залишивши каменя на камені від "Хетафе" - 6:0. Матч-відповідь 1/8 фіналу став 700-м у складі синьо-гранатових для Хаві Ернандеса, який вийшов на заміну наприкінці зустрічі. В 1/4 фіналу зіграє і "Реал Сосьєдад", якому для цього вистачило одного голу у двох зустрічах з "Вільяреалом".

У першому поєдинку на "Камп Ноу" каталонці забили у ворота суперника чотири м'ячі, а цього разу виграли трохи скромніше - 2:0. Ліонель Мессі вперше потрапив в "основу" з того часу, як залікував травму. На 44-й хвилині форвард збірної Аргентини відкрив рахунок, скориставшись прострілом Крістіана Тельо, а в середині другого тайму оформив дубль. Втім, були у цей вечір для "Барси" і погані новини - на 28-й хвилині через травму поле залишив Неймар. Тепер команда Херардо Мартіно посперечається за путівку до півфіналу з "Леванте".

У наступне коло вийшов і "Реал Сосьєдад", який здолав на виїзді "Вільяреал" - 1:0. Перший поєдинок 1/8 фіналу завершився нульовою нічиєю, а в повторній зустрічі єдиний м'яч на 33-й хвилині провів Хав'єр Рос. У другому таймі пенальті не реалізував футболіст господарів Жеремі Пербе. У підсумку команда Ягоби Аррасате взяла реванш у "підводників", яким в понеділок програла на цьому ж стадіоні в рамках "примери" з рахунком 1:5. У наступному колі "Реал Сосьєдад" битиметься з єдиним клубом, який не виступає в еліті. Мова про представника третього дивізіону "Расинг".

1/4 фіналу ( 21/22/23 і 28/29/30 січня)

"Леванте" - "Барселона"

"Реал Сосьєдад" - "Расинг"

"Еспаньол" - "Реал"

"Атлетико" (чинний володар) - "Атлетик"

1/2 фіналу (4/5/6 і 11/12/13 лютого)

"Леванте"/"Барселона" - "Реал Сосьєдад"/"Расинг"

"Еспаньол"/"Реал" - "Атлетико"/"Атлетик"

Фінал: 19 квітня

Зараз ви читаєте новину «"Реал" і "Барселона" уникли зустрічі у чвертьфіналі Кубка Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути