Ексклюзиви
неділя, 25 вересня 2011 11:50

"Реал" і "Барселона" познущалися над суперниками

"Реал" і "Барселона" познущалися над суперниками

Лідери двох найсильніших команд чемпіонату Іспанії - мадридського "Реала" і "Барселони" - зробили по хет-трику в домашніх матчах шостого туру чемпіонату, які відбулися 24 вересня. Як пише іспанська Marca "Реал" з рахунком 6:2 виграв у "Райо Вальєкано", в той час як "Барселона" розгромила мадридський "Атлетіко" 5:0.

Рахунок в матчі "Реал" - "Райо Вальєкано" на 15-й секунді відкрили гості, і забити гол "Реал" зумів лише в кінцівці першого тайму: Кріштіану Роналду завершив точним ударом контратаку. Ще два голи Роналду забив з пенальті, також в "Реалі" відзначилися Ігуаїн, Варане і Бензема. З 56-ї хвилини "Реал" грав удесятьох: за дві жовті картки за рахунку 3:1 був вилучений Ді Марія.

У матчі "Барселона" - "Атлетіко" Ліонель Мессі забив всі три голи з гри. Він відзначився на 26-й, 78-й і 91-й хвилинах. Також у складі "Барселони" гол забив Давид Вілья, ще один м'яч у ворота "Атлетіко" відправив захисник цієї команди Міранда.

Після п'яти проведених матчів "Реал" займає 4 місце в турнірній таблиці з 10 очками, "Барселона" з 11 очками поки на другому місці. Лідер турнірної таблиці севільський "Бетіс" має 12 очок і гру в запасі. Матч шостого туру "Бетіс" проведе 26 вересня проти "Хетафе".

Зараз ви читаєте новину «"Реал" і "Барселона" познущалися над суперниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути