субота, 16 березня 2013 17:23

Ральф Шумахер вирішив завершити кар'єру автогонщика

Ральф Шумахер вирішив завершити кар'єру автогонщика
Ральф Шумахер останніми роками виступав у першості DTM ФОТО: profi-forex.org

Німецький пілот Ральф Шумахер, який останніми роками виступав у першості DTM, ухвалив рішення завершити кар'єру гонщика. 37-річний брат семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера підписав контракт з командою "Мюкке", де буде виконувати керуючі функції.

"Я серйозно обдумував майбутнє в останні тижні і прийшов до висновку, що для мене краще буде допомагати "Мерседесу" зі змінами у програмі DTM на менеджерській позиції, а не за кермом. Я провів переговори з Тото Вольфом і Герхардом Унгаром і попросив їх згоди на завершення кар'єри гонщика, щоб сконцентруватися на новій ролі", - передає слова Ральфа офіційний сайт DTM.

У складі "Мерседеса" Шумахера замінить співвітчизник Паскаль Верляйн, який у віці 18 років стане наймолодшим пілотом в історії DTM.

У "Формулі-1" Шумахер-молодший виступав у період з 1998 по 2007 рік. Своїх кращих результатів він домігся в 2001 і 2002 роках, коли, виступаючи за "Вільямс", займав четверте місце в особистому заліку. За свою кар'єру пілот шість разів перемагав на Гран-прі "Формули-1".

Зараз ви читаєте новину «Ральф Шумахер вирішив завершити кар'єру автогонщика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути