пʼятниця, 16 липня 2010 16:23

"Зателефоную Саші Яковенку" - Мілевський

"Зателефоную Саші Яковенку" - Мілевський

У рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2010/2011 "Динамо" зустрінеться з бельгійським "Гентом". Своєю думкою про суперника поділилися головний тренер і нападаючий команди.

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер "Динамо":

"Я знаю, що минулого року "Гент" став віце-чемпіоном у національній першості Бельгії і завоював національний Кубок. У їх складі відбулися зміни, пішов тренер. Поки більш докладної інформації у нас немає, але найближчим часом ми її зберемо."

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник "Динамо":

"Ми з хлопцями тільки що дізналися ім"я нашого майбутнього суперника, і між собою прийшли до висновку, що "Гент" - цілком нормальний варіант. Команда як раз зібралася на базі, і оскільки прямої трансляції жеребкування по телебаченню не було, стежили за перебігом подій в Інтернеті.

Якщо ми хочемо потрапити в груповий турнір Ліги чемпіонів, ми повинні їх обігравати. На цьому етапі всі команди приблизно одного рівня, відверто слабких суперників немає. Безумовно, бельгійців будемо детально вивчати, розбирати їх гру і серйозно готуватися до протистояння.

Поки нічого конкретного сказати не можу, їх матчів я не бачив, але збираюся зателефонувати Саші Яковенку, який виступає за бельгійський "Андерлехт". Можливо, він поділиться якоюсь цінною інформацією.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Зателефоную Саші Яковенку" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути