вівторок, 13 жовтня 2009 18:22

"Вважаю висловлювання Алієва некоректними" - Газзаєв

"Вважаю висловлювання Алієва некоректними" - Газзаєв

Наставник київського "Динамо" Валерій Газзаєв прокоментував останні висловлювання Олександра Алієва. Нагадаємо, хавбек чемпіонів України вважає, що тренер ігнорує його, не пояснюючи причин непотрапляння до складу.

Валерій Георгійович, на вашу думку, чи є підстави для розмов про інтерес до Алієва з боку "Локомотива"?

Я вперше про це чую.

В одному зі своїх інтерв"ю гравець висловив невдоволення тим, що не потрапляє до складу. Наскільки обгрунтовані ці претензії?

Перш за все, вважаю, такі висловлювання некоректними по відношенню як до клубу, так і до своїх партнерів по команді. Професійний футболіст повинен підтверджувати свої претензії на полі.

Алієв також заявив, що на питання до головного тренера, чому він не потрапив навіть у заявку на матч Ліги чемпіонів проти "Барселони", ви йому не відповіли.

Я думаю, що ми занадто багато уваги приділяємо цьому питанню. В "Динамо" 28 гравців, які вважаються гравцями основного складу. Всі сумлінно працюють, кожен доводить своє право бути в стартовому складі. З цього числа 20 футболістів регулярно тренуються в основній групі, з них тільки 18 може потрапити до заявки на матч і 11 - вийти на поле. Як бачимо, треба пройти чимало ступенів, щоб опинитися серед основних 20 гравців.

Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов заявив, що був би не проти бачити у себе в команді вашого півзахисника Сергія Кравченка. Скажіть, які перспективи цього футболіста в "Динамо", враховуючи, що він досить рідко виходить на поле?

Перспективи такі ж, як і у всіх інших наших гравців. Виключно гра і робота на тренуваннях - головні аргументи футболіста вийти на футбольне поле. Крім того, слід враховувати, що ступінь конкуренції в нашій команді достатньо висока.

Яка ваша реакція на нападки з боку тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу на адресу "Динамо", суддів, які обслуговують матчі за участю киян і того, наскільки сильно викладаються суперники в поєдинках проти "Динамо"?

Я думаю, високопрофесійний тренер повинен завжди відповідати тільки за свою команду та за дії своїх гравців.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «"Вважаю висловлювання Алієва некоректними" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути