субота, 24 липня 2010 11:12

"Волинь" здобула перше очко в сезоні

"Волинь" здобула перше очко в сезоні

У Луцьку зустрічалися дві команди, які ще не скуштували радості забитих м"ячів у нинішньому чемпіонаті. І якщо "Кривбас" у минулому турі здобув очко у матчі з "Карпатами", то "Волинь" поки влаштувалася на останній сходинці в турнірній таблиці з "бубликом" у графі очки.

Бадьорий початок поєдинку особливих дивідендів командам не приніс. У "Волині" небезпечно пробивав Герасим"юк, а ось Воронков просто зобов"язаний був забивати вже на 18-й хвилині зустрічі - білоруський нападник дивом не переправив м"яч у ворота після помилки Ндойе. Непогано приклався по м"ячу з дальньої дистанції Ващук, але результат той же - повз. Футболісти досить часто пробивали по воротах, а ось позиційних атак було мало. Майкон і Павлов активно діяли попереду, але підтримки від партнерів практично не відчували.

Пічкур , який вийшов на заміну ще в першому таймі спочатку губився на полі, але в другій половині зустрічі починав більшість наступальних дій "Волині". Непогано увійшов у гру й молодий Бутенін, хоча в одному з епізодів оборона господарів випустила з уваги Іващенка - екс-форвард "Оболоні" просто "пробачив" суперника і пробив поруч зі штангою.

Кінцівку поєдинку сміливо може записати собі в актив голкіпер "Кривбасу". Для початку Боровик в акробатичному стрибку витягує м"яч після удару Бутеніна. На 88-й хвилині страж воріт криворізького клубу реагує на постріл з лінії штрафної Пічкура, а вже в компенсований час переводить у штангу, здавалося б, забійний удар головою височенного Лео Кости. Останній штурм "Волині" не увінчався успіхом, а фінальний свисток зафіксував безгольову нічию.

"Волинь" - "Кривбас" 0:0

"Волинь": Ндойе, Бута, Ващук, Омоко, Максимюк, Бутко, Стевіч (Бутенін, 46), Шарпар, Герасим"юк (Пічкур, 22), Павлов, Майкон (Лео, 73)

"Кривбас": Боровик, Андрієнко (Сердюк, 46), Жданов, Лисицький, Кіцута (Васильєв, 76), Максимов, Куценко, Рожок, Валєєв, Воронков (Петров, 69), Іващенко

Попередження: Майкон, Омоко - Валєєв, Боровик

За матеріалами isport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" здобула перше очко в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути