вівторок, 27 липня 2010 13:37

"Внесемо Коваля у заявку на матч з "Гентом" - Суркіс

"Внесемо Коваля у заявку на матч з "Гентом" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував посилення команди в особі тепер вже колишнього воротаря запорізького "Металурга" Максима Коваля, який вчора підписав з біло-блакитними п"ятирічний контракт.

"Ми стежили за Ковалем з тих пір, як минулої осені він провів блискучий матч проти нас, - цитує Суркіса "СЭ в Украине". - Але я б не сказав, що тільки ця гра дала йому путівку в "Динамо".

"Тільки переконавшись у стабільності майстерності Максима, вирішив зробити "Металургу" офіційну пропозицію. Тим більше, що в нас виникли перед стартом у кваліфікації Ліги Чемпіонів проблеми з гравцями цього амплуа: Станіслав Богуш відновиться не раніше вересня, а терміни повернення Олександра Шовковського поки складно прогнозувати".

Президент "Динамо" схильний вважати, що майбутні випробування в клубі голкіпера не лякають.

"Мені важко судити, який час займе процес адаптації Коваля, але, думаю, надовго він не затягнеться. Вже у вівторок ми, швидше за все, внесемо його в заявку на матч Ліги Чемпіонів з "Гентом"- звичайно ж, в числі запасних. А коли він зможе претендувати на місце в основі - вирішувати тренерам".

Повідомлялося, що вчора, 26 липня, ряди київського "Динамо" поповнив воротар запорізького "Металурга" Максим Коваль.

За інформацією АР, голкіпер підписав з київським клубом контракт на п"ять років. Сума трансферу склала близько чотирьох мільйонів доларів.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Внесемо Коваля у заявку на матч з "Гентом" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути