Ексклюзиви
пʼятниця, 08 травня 2009 14:49

"Вердер" втрачає ще одного гравця

"Вердер" втрачає ще одного гравця
У фіналі проти "Шахтаря", скоріш за все, не зіграє й гравець національної збірної Німеччини Пер Мертезакер, який через серйозну травму зв"язок мусить кульгати на милицях. Після перемоги над "Гамбургом" колеги по команді святкували перед бременським фан-сектором, а Меркезакера, якому важко було шкутильгати через все поле, взагалі принесли із собою на руках.

Фінальний матч за кубок УЄФА відбудеться 20 травня у Стамбулі. За вихід у фінал "Вердер" і "Шахтар" отримають по 1,5 мільйони євро. Переможець отримає додатково 2,5 мільйони. Але ще важливішим є спортивний стимул: у сезоні 2009/2010 володар кубка УЄФА розпочне міжнародні виступи одразу з групової фази нової Ліги Європи і не буде грати кваліфікаційні матчі.

Для "Шахтаря" вихід у лігу Європи не має особливого значення, адже він скоріше за все гратиме в Лізі чемпіонів. А от "Вердер", котрий перебуває на 10-му місці в національному чемпіонаті, дуже потребує європейської путівки.

Німецька хвиля, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Вердер" втрачає ще одного гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути