Ексклюзиви
вівторок, 06 квітня 2010 12:13

"Важливий результат, тому ми готові пожертвувати видовищністю" - Слуцький

"Важливий результат, тому ми готові пожертвувати видовищністю" - Слуцький

Головний тренер московського ЦСКА Леонід Слуцький висловив свою думку про майбутній поєдинку у відповідь чвертьфіналу Ліги Чемпіонів проти міланського "Інтера".

Наставник армійців жалкує про втрату перед грою двох гравців основного складу, але вважає, що в команді не одинадцять чоловік, а значно більше і звичайно плануються заміни на цих позиціях. При цьому Слуцький сподівається, що якісного ослаблення у грі в зв"язку з цим не буде. І штучний газон у Лужниках не вважає козирем ЦСКА.

В основу в цій грі буде поставлений результат, видовищність відходить на другий план, вважає головний тренер москвичів.

"На даній стадії дуже важливий результат, тому ми готові пожертвувати видовищністю і емоційністю заради проходження в наступний раунд", - заявив Слуцький. При цьому зробив акцент на раціональному розподілі сил між атакуючими і захисними діями.

"З огляду на результат минулої гри, ми повинні більш агресивно грати в атаці, але при цьому прекрасно розуміємо, що пропущений гол робить задачу вкрай складною. Якщо пропустимо на своєму полі, то доведеться забивати вже три м"ячі", - відзначив Слуцький.

До порівняння з наставником команди-суперника Жозе Моуріньо Слуцький відноситься іронічно.

"Взагалі не розумію, як можна серйозно ставитися до подібного роду порівнянь. Моуріньо високо оцінив мою роботу? Спасибі, що донесли мені його слова. Моуріньо - людина, що усе вигравала в футболі, тому будь-які відповідні реверанси з мого боку виглядали б некоректно", - сказав Слуцький.

Нагадаємо, що перший чвертьфінальний матч Ліги Чемпіонів між "Інтером" і ЦСКА закінчився перемогою міланського клубу з рахунком 1:0. Матч-відповідь відбудеться сьогодні в Москві.

За матеріалами Чемпіонат.ру

Зараз ви читаєте новину «"Важливий результат, тому ми готові пожертвувати видовищністю" - Слуцький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути