середа, 11 лютого 2009 11:53

"Валенсія" здаватиме свій стадіон в оренду на весілля та хрестини

"Валенсія" здаватиме свій стадіон в оренду на весілля та хрестини
Для того, щоб подолати кризу, "Валенсія" ухвалила рішення здавати в оренду свій стадіон "Месталья" на весілля, хрестини, дні народження і подібні заходи. Як "весільні генерали" в них будуть, за бажанням клієнта, брати участь футболісти команди, повідомляє terrikon з посиланням на Marca.

"Валенсія" відчайдушно шукає шляхи якось стабілізувати фінансове становище. Борги по зарплаті досягли 15 мільйонів євро, ще 14 мільйонів клуб винен будівельній організації, що зводить новий стадіон. Рада директорів тішиться будь-якій копійці. Тому і було ухвалено рішення: починаючи з 31 травня цього року, після закінчення регулярного футбольного сезону в Іспанії, "Месталью" здаватимуть для різних сімейних і ділових заходів. Передбачувана вартість оренди - 2 тисячі євро, сюди входитимуть послуги фотографа і ознайомчий тур по стадіону.

Участь в таких заходах футболістів основного складу (поки що - у вільне від матчів і тренувань час) здається курйозною, проте один з них, Фернандо Морієнтес, вже виступив із закликом поставитися до цього з розумінням і висловив готовність брати участь в них. "Кожен повинен робити все, що добре для клубу і для іміджу гравця. У суворий час кризи кожен повинен надати допомогу клубу", - говорить "Моро".

Треба сказати, що здача стадіону в оренду для весілль та інших торжеств не є ексклюзивом, придуманим "Валенсією". У зовсім ще недалекому минулому цей захід практикувався на "Ноу Камп" і "Сантьяго Бернабеу". Правда, ні "Барселона", ні "Реал" не вдавалися до цього як до останнього засобу в боротьбі за фінансове виживання.

Як раніше писала gazeta.ua "Валенсія" зіграє з "Динамо" в 1/16 фіналу Кубка УЄФА. Перший матч відбудеться в середу, 18 лютого, на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Початок матчу р 19:00. Повторна зустріч пройде 26 лютого.
Зараз ви читаєте новину «"Валенсія" здаватиме свій стадіон в оренду на весілля та хрестини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути