Ексклюзиви
неділя, 15 листопада 2009 13:59

"В Донецьк поїдемо за путівкою в ПАР" - Морас

"В Донецьк поїдемо за путівкою в ПАР" - Морас

Найкращим гравцем вчорашнього стикового матчу відбірного циклу ЧС-2010 Греція - Україна (0:0) був визнаний центральний захисник господарів Евангеліос Морас. Після закінчення поєдинку в інтерв"ю Sport.gr він розповів коротко про саму гру, у тому числі і про епізод з не зарахованим голом у ворота П"ятова.

"Думаю, там був оффсайд. Хоча арбітр і його помічники повинні бути в таких випадках дуже обережними, - відзначив Морас. - В першому таймі ми діяли не дуже добре. Після перерви ми збільшили тиск на ворота суперника, але для голу цього не вистачило. Ми поїдемо в Донецьк за путівкою в ПАР. Українці нас побоюються. У нас в команді є віра, позитивна енергія, і ми віддамо всі сили для досягнення результату. Якщо це все передасться в звітний матч, ми вийдемо переможцями з плей-офф. Якщо ні - що ж, спробуємо іншим разом".

Схожі слова говорять і інші футболісти грецької збірної (Харістеас, Папастатопулос), додаючи при цьому, що "грипу вони не бояться".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"В Донецьк поїдемо за путівкою в ПАР" - Морас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути