середа, 24 червня 2009 08:59

"Ювентус" заробив на шведському футболістові

"Ювентус" заробив на шведському футболістові

Туринський "Ювентус" заробив 2,5 мільйона євро на продажі захисника збірної Швеції Олофа Мелльберга в грецький "Олімпіакос". У липні 2008 року Мелльберг перейшов у "Ювентус" з англійської "Астон Вілли" як вільний агент (безкоштовно), а зараз італійці отримали за нього 2,5 мільйона євро, повідомляє офіційний сайт клубу.

У сезоні-2008/09 Мелльберг, якому 3 вересня виповниться 32 роки, провів за "Ювентус" 37 матчів. Виступаючи на позиції центрального захисника або на правому фланзі оборони, шведський футболіст забив два голи, відзначившись у виїзних матчах чемпіонату Італії з "Лаціо" та "Ромою".

До переходу до "Ювентус" Мелльберг протягом семи років грав за "Астон Віллу", а раніше виступав за іспанський "Расинг" і шведський АІК. За збірну Швеції захисник грає з лютого 2000 року. Він брав участь у чемпіонатах світу 2002 і 2006 років, а також в чемпіонатах Європи 2004 і 2008 років.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" заробив на шведському футболістові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути