вівторок, 28 жовтня 2008 14:11

"Україна може прийняти чемпіонат світу з хокею" - Павленко

"Україна може прийняти чемпіонат світу з хокею" - Павленко
При збереженні сьогоднішньої динаміки розвитку хокею, Україна зможе претендувати на право проведення чемпіонату світу з хокею у 2014 році. Про це заявив міністрі у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко під час засідання Організаційного комітету з підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею із шайбою.

"Найбільша наша мрія, щоб українська національна збірна повернулась до еліти світового хокею, а також брала б участь у Олімпійських іграх", - наголосив міністр.

"В Україні діє державна програма "Хокей України", в рамках якої в цьому році у Донецьку вже збудовано льодовий палац і до кінця року з"являться ще три у Харкові, Херсоні та Калуші Івано-Франківської області", - зазначив Павленко.

Крім того, за словами міністра, завершені роботи з підготовки, погодженню проектів, виділенню землі для будівництва ще 12 льодових палаців, які планується ввести в експлуатацію до кінця 2009 року, повідомляє прес-служба міністерства.

На його думку, приватний бізнес долучається до зведення льодових катків і фахівцям Міністерства та Федерації хокею України все частіше вдається переконувати інвесторів зводити катки спортивних розмірів, що дозволяє потім використовувати ці об"єкти для підготовки спортсменів.

За інформацією НОК України та "Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Україна може прийняти чемпіонат світу з хокею" - Павленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути