четвер, 19 червня 2008 09:07

"У Росії є всі шанси і на вихід у півфінал"

"У Росії є всі шанси і на вихід у півфінал"

Наставник збірної Швеції після поразки від Росії 0:2 і припинення боротьби на Євро привітав суперника і заговорив про "перезарядку батарейок".

- Хотів би привітати збірну Росії. Сьогодні вони грали краще за нас. Ми були аж надто пасивні. В останні п"ять хвилин першого тайму ми переламали хід матчу. Намагалися підвищити темп у завершальні 30 хвилин. До певного часу ми виглядали непогано, тому я і не робив ніяких замін. Проте незабаром після перерви росіяни забили другий м"яч. Граючи в трьох захисників, ми намагалися відігратися. У збірної Росії весь час були небезпечні моменти, тоді як ми діяли зовсім не гостро. Дуже шкода, адже вперше з чемпіонату Європи в Бельгії і Нідерландах ми не зуміли подолати груповий етап серйозного міжнародного турніру.

Я розчарований, що ми не зловили свою гру. Можливо, у справу втрутилася психологія - ми не та команда, яка з самого початку матчу грає на межі своїх можливостей. Я засмучений. Росія - дуже сильна команда, яка не показала своїх найкращих якостей в дуелі з іспанцями. Проте у дружини Хіддінка є всі шанси і на вихід у півфінал. Ми ретельно вивчили суперника до матчу, тому ніяких сюрпризів росіяни нам не піднесли. Ми поступилися не через те, що були слабші фізично. Вони просто грали у футбол краще за нас. Пора перезаряджати батарейки перед початком кваліфікації Кубка світу-2010.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"У Росії є всі шанси і на вихід у півфінал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути