вівторок, 16 вересня 2008 08:47

"У "Шахтаря" з "Базелем" проблем не буде" - П"ятов

Голкіпер "Шахтаря" Андрій П"ятов розказав про очікування від майбутнього поєдинку групового раунду Ліги Чемпіонів із швейцарським "Базелем":

- Наскільки упевненіше ти себе відчуватимеш через те, що, найвірогідніше, "Шахтар" завтра зіграє із звичним поєднанням у захисті?

- Цього місяця я грав матчі за національну збірну, де взаємодіяв і з футболістами "Шахтаря". Ну а зі всіма захисниками нашої команди у мене чудове взаєморозуміння. Вважаю, що проблем жодних не буде. Все залежить від загальнокомандної гри.

- Цього року один український клуб вже поступився дорогою в єврокубках швейцарській команді ("Дніпро" - "Беллінцоні"), багато в чому через недооцінку суперника. Які настрої у роздягальні "Шахтаря" і на який результат налаштовує Мірча Луческу? 

- У нас такий клуб, що завдання ставляться лише максимальні. А розслаблятися, надто, у Лізі чемпіонів просто неможливо. Налаштовуємося лише на максимальний результат.

- Андрію, у "Базеля" видужав найнебезпечніший нападник Ерен Дердійок. Цей факт впливає на твою підготовку до матчу?

- Я завжди відповідаю на такі питання, що небезпечна вся команда. Навіть воротар може забити гол. Для мене немає різниці. Важливо грати так, щоб приносити користь команді.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"У "Шахтаря" з "Базелем" проблем не буде" - П"ятов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути