пʼятниця, 22 жовтня 2010 09:38

"Треба тримати емоції при собі" - Маркевич

"Треба тримати емоції при собі" - Маркевич

Наставник "Металіста" Мирон Маркевич прокоментував матч із "Сампдорією", в якому його команда в меншості змогла вирвати перемогу 2:1.

"Для уболівальників була хороша гра з такою інтригою. Звичайно, коли Тайсону показали червону картку, нам було не до сміху. Третя гра, з "Шахтарем" вилучення - програємо, з ПСВ - програємо. Боялися, що тут ситуація повториться. Але я вдячний футболістам, що з вилученням нічого не змінилося і вони довели гру до перемоги", - сказав насамперед тренер харків'ян.

"Не можна ні на секунду розслаблятися з такими командами. У першому таймі коли вони забили - то дуже здорово розіграли м'яч ... Я в перерві попросив гравців, щоб більше вони не давали їм так грати", - сказав Маркевич.

Обійти увагою вилучення Тайсона Мирон Богданович просто не міг.

"Треба тримати руки при собі. Тут все фіксується. Може він не так і сильно когось там вдарив, але рука пішла у бік обличчя - все, червона картка ...".

"Я завжди кажу футболістам, що треба тримати емоції при собі. Є команди які провокують, б'ють по ногах ззаду. Треба тримати себе в руках. Люди програють чемпіонати світу через це. А якщо ми будемо кожен раз так реагувати, то п'ять осіб до кінця матчу залишиться", - констатує наставник харків'ян.

За матеріалами ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"Треба тримати емоції при собі" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути