Ексклюзиви
пʼятниця, 14 березня 2008 16:04

"Тимощуку і в Санкт-Петербурзі добре живеться, але "Ювентус" залишається "Ювентусом"

Відомий коментатор В"ячеслав Шарафудінов вважає, що український півзахисник Анатолій Тимощук є одним з головних ковалів успіху "Зеніта" в Кубку УЄФА. На думку Шарафудінова, в тому, що пітерці дійшли вже до 1/4 фіналу - величезна заслуга Тимохи.

"Толя - молодчина! - заявив коментатор. - Він - футболіст високого рівня, завжди працює на полі. А за останні роки у нього ще і впевненості додалося, солідності. Раніше казали, що його купили за шалені гроші, велику зарплату отримує. Це все не так важливо! Ви просто подивіться, як він боровся в матчі з "Марселем"! Та і в цілому "Зеніт" зараз дуже хороший. Ми звикли, що навесні у наших команд постійно виникають якісь проблеми. А ось пітерці довели зворотне! Побити "Вільяреал" - це вже був успіх, ну а перемога над "Марселем" - неабияке досягнення. Тимощук не помилився, вибираючи клуб".

Останнім часом ходить багато розмов, що після закінчення сезону український півзахисник може змінити команду. Повідомлялося про інтерес з боку італійського "Ювентуса".

"Тимощук казав, що скаути "Ювентуса" приїхали на матч до Франції подивитися на деяких гравців, у тому числі і на нього, - повідав Шарафудінов. - Хоча йому і в Санкт-Петербурзі добре живеться, але "Зеніт" залишається "Зенітом", а "Ювентус" - "Ювентусом". Я іноді проглядаю матчі турінців, думаю, Толя там не загубиться. Він вже набрався розуму, професіонал з великої букви, дружить з режимом. Я ще пам"ятаю, як він, приїхавши 18-річним хлопцем з Волині, весь час думав про вітаміни, правильне харчування, нові вправи. Нехай порадиться з дружиною Надією. Синиця - вона в руках, а журавель - в небі. В принципі, звичайно, Турін чимось нагадує Донецьк - промисловий центр. Але, як би там не було, рішення приймати йому".

"Жизнь как она есть"
Зараз ви читаєте новину «"Тимощуку і в Санкт-Петербурзі добре живеться, але "Ювентус" залишається "Ювентусом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути